TRAKTATIE BEKERS

 

Voor de jongens en de meiden uit de klas traktatiebekers gemaakt. Voor de jongens de afbeelding van een voetbal, en voor de meisjes een afbeelding van een flamingo op de bekers gezet. Gevuld met wat lekkers was dit een leuke traktatie om uit te delen.

foto traktatiebekersfoto traktatiebekers

TRAKTATIE SLEUTELHANGERS

 

Mijn jongste dochter heeft voor haar verjaardag sleutelhangers getrakteerd in haar klas. Voor ieder kind een “eigen” sleutelhanger in de vorm van een pandabeertje. De sleutelhangers heb ik gemaakt van houten kralen. De onderste kraal heb ik omgehaakt met zwart garen. Aan iedere sleutelhanger heb ik nog twee snoepsleutels gehangen. Een lekkere en ook nog bruikbare traktatie.

foto sleutelhangers panda

 

TRAKTATIE BEKERS

 

Vrolijke traktatiebekers gemaakt. Voor ieder kind uit de klas een eigen beker. Gevuld met wat lekkers is dit een leuke traktatie om uit te delen in de klas.

foto traktatiebekers

TRAKTATIE MARKER MET SNOEPDOOSJE

 

Een spelletje boter, kaas en eieren gemaakt om een doosje met lekkere snoepjes. Aan ieder doosje een marker bevestigd met hierop de namen van de kinderen uit de klas. Zo heeft ieder kind zijn eigen persoonlijke marker.

foto snoeptraktatie

foto snoeptraktatie

TRAKTATIE NIJLPAARD

 

De onderkant van een leeg waterflesje afgeknipt. De scherpe bovenkant met het strijkijzer verwarmd, waardoor de flesjes een ronding aan de bovenkant krijgen, en niet meer zo scherp zijn.

Vervolgens een strook rubberfoam om het flesje geplakt. Tevens van rubberfoam een nijlpaard geknipt, en die aan de voorkant van het flesje bevestigd. Een gezichtje op het rubberfoam getekend.

Het flesje gevuld met popcorn en/of snoepjes.

Een leuke en lekkere traktatie !

foto traktatie nijlpaard

TRAKTATIE KANJERS STROOPWAFELS

 

Kanjers stroopwafels gekocht om te trakteren in de klas.

Vervolgens papieren labels uitgeprint met hierop de tekst: “jullie zijn…”, en een afbeelding van koekiemonster erbij. De labels halverwege het hoofd van koekiemonster omgevouwen en aan de zakjes met stroopwafels vastgeniet.

foto traktatie