DOUCHEFRIS

 

Aan het eind van het voetbalseizoen voor alle dames van ADO Den Haag een lekkere fles douchefris mogen pimpen als bedankje.

foto douchefris

AFSCHEIDSCADEAUTJE 

 

De eigenaren van Café de Pepersteeg hebben besloten om de deuren van hun café definitief te gaan sluiten. Als afscheids- en bedankcadeautje een leuk persoonlijk keukenpakket gemaakt bestaande uit een zeepfles met hand- en theedoek.

foto keukenpakket

BEDANKJE TRAINERS/LEIDERS

 

Als bedankje voor de trainers/leiders van een jeugdelftal een aantal zeepflessen gepimpt. De flessen voorzien van de namen van de trainers, en het logo van de vereniging.

foto zeepflessen

BEDANKJE TRAINER/LEIDER

 

Als bedankje voor de leider/trainer van een jeugdelftal een zeepfles gepimpt. De fles voorzien van een passende tekst en het logo van de vereniging.

foto zeeppomp

BEDANKJE TRAINSTERS

 

Voor de trainsters/leidsters van het handbalteam van mijn dochter een bedankje gemaakt. Op een zeepfles de namen van de trainsters en het logo van de club gezet. Leuk ingepakt met een handdoek, washandje en cadeaubon erbij.

foto zeepfles

BEDANKJE TRAINSTERS

 

Voor de trainsters/leidsters van het voetbalteam van mijn dochtertje een bedankje gemaakt van een zeepfles. Leuk ingepakt met een handdoek en washandje erbij. Op de zeepflessen heb ik de namen van de trainsters en het logo van de club gezet.

foto zeepflesfoto zeepfles